GRIPHEN™

griphen ciryTransparentné PETG dosky, ktoré spĺňajú najrozmanitejšie požiadavky.

Dosky GRIPHEN™ a GRIPHEN™ Colour sú veľmi ľahko obrábateľné a tepelne tvarovateľné, čo v kombinácii s vysokou transparentnosťou a vysokou rázovou pevnosťou urobilo z dosiek GRIPHEN™ spoľahlivé riešenie v mnohých aplikáciách, kde sa tradične používajú dosky A-PET, PVC, PMMA alebo sklo.

Arla Plast GRIPHEN™, pretože…

  • kvalita - doska GRIPHEN™ je známa v priemysle pre jej vynikajúcu kvalitu. Čírosť a kvalita povrchu GRIPHEN™ dosiek je považovaná za najlepšiu
  • riešenia - rýchle odpovede, rýchle riešenia problémov, vynikajúca technická podpora
  • dôvera - staráme sa o Vaše potreby

GRIPHEN™ je nákladovo efektívny polymér, ktorý ponúka šetrenie času, práce a peňazí. GRIPHEN™ Colour je k dispozícii vo všetkých transparentných farbách, s extra ochranou proti UV žiareniu, ako aj s jedinečným Frost ( zamrznutým) vzhľadom.

griphen frostSchválené pre potraviny

Dosky GRIPHEN™ sú zdravotne nezávadné, vhodné pre kontakt s potravinami, čo je vynikajúce, ak je požadovaná táto vlastnosť pre aplikácie v potrvinárskom priemysle.

UV ochrana

Dosky GRIPHEN™ UV a GRIPHEN™ UV Colour majú naviac UV ochrannú vrstvu s vylepšeným UV výkonom.

Rázová pevnosť a chemická odolnosť

Dosky GRIPHEN™ majú viac ako 2- krát vyššiu odolnosť proti nárazu ako vysoko odolné PMMA. Napriek tomu sú veľmi ľahko tepelne tvarovateľné alebo ohýbateľné za studena do zložitých tvarov. Dosky GRIPHEN™ majú tiež dobrú chemickú odolnosť k väčšine bežných chemikálií.

Oblasti použitia

Vnútorné a vonkajšie nápisy, police a regálové systémy, potravinárske displeje / koše / deliče, tvarované kryty, čelné kryty automatov na nápoje, zdravotnícke zariadenia (balenia atď), priemyselné zariadenia ( kryty obrábacích strojov, ochrana strojov a veľa rôznych druhov technických riešení).

K dispozícii tiež v úpravách

Anti Reflex, s povrchom Frost (GRIPHEN ™ Frost), transparentné a opálové farby

Ukážky použitia

g01g01g01g01g01

g01g01g01

Technické listy