V ponuke atypické formáty:

Plexisklo, číre, 8mm x 1100mm x 1200mm  = 74,00 Eur bez DPH/ks
Plexisklo, číre, 8mm x 850mm x 2050mm = 97,73 Eur bez DPH/ks
Plexisklo, číre, 8mm x 850mm x 1100mm  = 52,44 Eur bez DPH/ks
Plexisklo, číre, 5mm x 285mm x 2050mm = 20,50 Eur bez DPH/ks
Plexisklo, číre, 4 mm x 550mm x 2050mm = 31,62 Eur bez DPH/ks

Plexisklo

plexiPonúkame vám kvalitné plexisklo, UV-nepriepustné, vysokzo odolné proti UV žiareniu a povetrnostným vplyvom. Obe povrchové strany plexiskla sú hladké a vysoko lesklé, dodávané s ochrannou fóliou

Oblasti aplikácie

Široké použitie v reklame, stavebníctve a priemysle.

Hrúbky , farby a formáty uvedené v cenníku.

Pre neštandartné formáty, hrúbky a typy plexiskla vypracujeme cenovú ponuku.

plexisklo farebnéPlexisklo liate farebné

Liate akrylátové dosky farebné majú široké uplatnenie v oblasti reklamy, dizajnu, architektúry a umenia všeobecne.Typickými aplikáciami sú svetelná reklama, reklamné pútače a stojany ako aj ďalšie prvky v architektúre.

Tieto dosky moţno spracovávať klasickými spôsobmi trieskového obrábania, rezať laserom, leštiť plameňom a diamantom (rezy), za tepla ohýbať a vákuovo tvárniť.

Plexisklo extrudované číre, opálové, antireflexné

Extrudované akrylátové dosky opálové majú široké uplatnenie v oblasti reklamy, dizajnu, architektúry a umenia všeobecne. Typickými aplikáciami sú svetelná reklama, reklamné pútače a stojany, náhrada presklenia ako aj ďalšie prvky v architektúre. Tieto dosky je možné spracovávať klasickými spôsobmi trieskového obrábania, rezať laserom, leštiť plameňom a diamantom (rezy), ohýbať za tepla. Extrudované plexisklo je zvlášť vhodný pre vákuové tvárnenie za tepla.