MAKROSOUND™ Thick Range – PROTIHLUKOVÉ STENY

protihluková polykarbonátová stenaVytláčané plné priehľadné polykarbonátové dosky, ktoré majú vynikajúcu húževnatosť pri nižšej hmotnosti. MAKROSOUND™ Thick Range je určený predovšetkým pre ochranu proti nadmernému hluku ako protihlukové steny. MAKROSOUND™ Thick Range má vynikajúcu priehľadnosť a v súčasnosti pravidelne nahrádza sklo a PMMA (plexisklo). MAKROSOUND™ Thick Range je náhradou skla tam, kde je potrebná odolnosť proti nárazu a zároveň náhradou PMMA , tam, kde je potreba odolnosti proti ohňu. Dostupnosť produktu spolu s flexibilitou našej firmy je zárukou zabezpečenia toho, aby naši zákazníci získali najlepšie služby a tiež technickú podporu.

MAKROSOUND™ Thick Range PRETOŽE…

  • Flexibilita a dostupnosť - pre štandardné aj špeciálne veľkosti
  • Vynikajúca kvalita povrchu dosky z polykarbonátu
  • Riešenie - rýchle odpovede na vaše otázky, vynikajúce možnosti služieb a spoľahlivá technická podpora
  • Dôvera - staráme sa o Vaše potreby
  • Dobrá zvuková redukcia v súlade s požiadavkami EÚ na zvukové steny

MAKROSOUND™ Thick Range zahŕňa hrúbky od 15 mm do 20 mm

protihluková stenaKVALITA

MAKROSOUND™ Thick Range má vynikajúcu vysokú optickú čistotu a kvalitu povrchu, čo je najlepšou voľbou pre výmenu priehľadných plastov a skla. Stála vysokú úroveň kvality pomáha zlepšovať obrábanie, zasklievanie a realizáciu protihlukových stien.

OHEŇ

Spĺňa požiadavky normy EN 1794.

ODOLNOSŤ

MAKROSOUND™ Thick Range má viac ako 10 krát vyššiu húževnatosť ako PMMA a viac ako dvakrát vyššiu rázovú húževnatosť ako PETG, ale je veľmi jednoducho tepelne tvarovateľný alebo za studena ohýbateľný a formovateľný do zložitých tvarov.

OBLASTI APLIKÁCIE

Vynikajúce mechanické vlastnosti MAKROSOUND™ Thick Range prinášajú ideálne riešenie pre ochranu strojov, bezpečnostné zasklenie (hokejové štadióny), ochranu proti vandalizmu, zvukové bariéry, a pod.

K DISPOZÍCII TIEŽ AKO

MAKROLIFE™ UV , Colorado™ (farebný), SPD (potlačený), s tvrdou povrchovou úpravou (odolné proti poškriabaniu).

Pozor: Minimálne odberové množstvá ,špeciálne hrúbky a veľkosti sú k dispozícii na vyžiadanie.

protihluková stena 1 protihluková stena 2 protihluková stena 3

Technické listy